We are hiring!

Sales Engineer Datacenters

Heb je affiniteit met datacenters? Heb je al ervaring als Accountmanager of Sales Engineer? Sta je open voor een volgende stap in jouw commerciële loopbaan waarin je, volop gesteund door onze gehele organisatie, een bewezen totaalconcept mag uitbouwen. Enthousiaste en aansprekende klanten, een hecht en vakbekwaam team en een onbegrensde waardering maken de overstap naar DC Connect extra aantrekkelijk voor jou.

DC Connect, gevestigd in Hillegom, is de service provider en totaal leverancier voor de inrichting van White Space Infrastructure in datacenters. DC Connect ontzorgt datacenters en haar klanten bij het ontwerp, de realisatie en het inrichten van de white space. Door een volledig portfolio aan producten en diensten te bieden in combinatie met capaciteit en expertise om projecten te realiseren en ook te beheren, vervult DC Connect een unieke positie in deze niche markt. Bij DC Connect werken een tiental medewerkers voor aansprekende klanten in binnen- en buitenland.  Ongewenst verloop is er niet en klanten roemen de operational excellence van dit betrokken team. Het totaalconcept van DC Connect wordt krachtig verwoord met de slogan: “Your Data Center, Your Customer, Our Care”

De potentie om verder te groeien is volop aanwezig. Klanten waarderen onze aanpak en bevestigen onze uitstekende reputatie in de markt. Met een meer intensieve en pro-actieve marktbewerking is een verdere groei dan ook een realistische doelstelling. Ben jij de sales engineer of accountmanager die, gesteund door onze gehele organisatie, deze groei helpt te realiseren.

Jouw functie

In het begin investeren we volop in jouw technische kennis. We bieden onze klanten een groot aantal producten en diensten die bouwstenen zijn van ons totaalconcept. Ook introduceren we je bij bestaande klanten die je als beste kunnen uitleggen waarom zij voor DC Connect kiezen. Met deze technische kennis en goede referenties ga je de markt verder ontwikkelen. Je zult merken dat het weinig moeite kost om een ingang te verkrijgen bij commerciële datacenters en eindgebruikers. De krapte in technisch personeel zorgt ervoor dat je bij voorbaat al een welkome gesprekspartner bent. Jouw expertise op het gebied van sales in combinatie met onze unieke propositie en sterke reputatie vormen een krachtige combinatie voor commercieel succes.

Je wordt ondersteund door gemotiveerde collega’s met wie je veelvuldig kunt sparren en die jou volop ondersteunen bij het opstellen van offertes en het nakomen van door jou gemaakte afspraken met klanten. Met enige regelmaat vieren we ons succes en de goede samenwerking.

Jij…..

  • Hebt affiniteit met datacenters of hebt zelfs al een netwerk in deze markt.
  • Bent aantoonbaar succesvol als Sales Engineer of Accountmanager, bijvoorbeeld in de ICT of installatietechniek.
  • Houdt van de mix van het ontwikkelen van relaties en business met bestaande en nieuwe klanten.
  • Bent vaardig in het verkopen van een totaal concept dat bestaat uit producten en diensten.
  • Voelt je prettig in een compacte en klantgerichte organisatie met korte lijnen.

DC Connect biedt je

  • We hebben een uniek portfolio aan producten en services waarmee we commerciële datacenters volledig ontzorgen bij de start en de ontwikkeling van de samenwerking met hun klanten.
  • Dankzij onze sterke reputatie, toegevoegde waarde en aansprekende klanten, ben je een welkome gesprekspartner voor bestaande klanten en prospects.
  • Onze gehele organisatie maakt jouw beloftes aan klanten ook 100% waar, dankzij onze operational excellence.
  • We vormen een leuk en hecht team. Ongewenst verloop kennen we niet!
  • We geloven in succes en waarderen dit volop. Jouw beloning groeit tot > 100K.

Interesse?

Solliciteer direct via onderstaande button! Heb je nog vragen? Willem Olthof van Primatch HR Groep begeleidt DC Connect  exclusief bij de invulling van deze vacature. Hij is bereikbaar via 06 11 536 546 of willem.olthof@primatch.nl

 

 

Andere projecten

Menu