Wie zijn wij

Wij zijn DC Connect; een solide installateur voor al uw datacenter uitdagingen in de white space. Onze mensen zijn experts op het gebied van data- en elektrotechniek en weten zich “te gedragen” in een datacenter. DC Connect heeft alle kennis onder één dak. We willen dat u krijgt wat u werkelijk nodig heeft en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. We geven antwoord op uw vragen, denken mee en gaan soms nog verder dan dat. DC Connect draagt volledig zorg voor uw datacenter of computerruimte – of dat van uw klant. We zijn een full service datacenter specialist en daarmee bedoelen we echt full service. Van het uitdenken van uw vraagstuk tot het ontwerp daarvan, de planning van het project, het aansturen van leveranciers en fabrikanten, het bouwen en tot slot het onderhouden van de whitespace.

DC Connect is datacenter specialist

Ons team heeft zich in de afgelopen 18 jaar bewezen in het ontwerpen, bouwen en beheren van een whitespace infrastructuur in datacenters en computerruimtes. Wij zijn uw single point of contact voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een betrouwbare whitespace. Hierbij zien we Europa als ons werkgebied. Het datacenter van u of uw klanten is van begin tot eind in veilige handen. Wij bieden onze klanten consultancy, producten, projecten en diensten die van nature overlappen.

Certificaten

Natuurlijk beschikt ons team over alle relevante certificeringen. VCA-vol en ISO9001 certificering is vanzelfsprekend. Daarnaast worden onze datacenter technici en field engineers regelmatig getraind door de datacenter product fabrikanten. Dit maakt onze aanpak professioneel en volgens de nieuwste datacenterstandaarden.

Wat kunnen we voor u doen

Producten

Structured Data Cabling
Power Cabling & Busbar Systems
Cable Management
Serverracks
Cold & Hot Aisle Containment
Rack PDU’s
Airflow Management
Earthing
Cages
Serverlifts & Tech carts

Diensten

Ontwerpen van de white space
Installeren van de white space inrichting
Project Management
Racking & Stacking
Migratie van ICT-omgeving (hardware en architectuur)
Professionele schoonmaakdiensten

Controle

Security
CCTV
DCIM
Facility Monitoring
Patch Management

Menu